Eva Jilken Feed Me

OM FOOOD

Vem är då jag som startat FOOOD, FEED ME och CULTURE KITCHEN?

En fooodie, marknadsförare, livsnjutare, och nätverkare. En passionerad samlare av matupplevelser, livserfarenheter och resminnen. En som fördelar tiden mellan Stockholm, Norrland och Skåne och gärna på exotiska matresmål, så väl upplevda som drömda.

Uppvuxen i en liten fiskeby på den skånska sydkusten. Älskat mat sedan barnsben då jag ofta satt uppflugen på diskbänken medan min mamma lagade god mat. Älskat umgänget kring mat så länge jag kan minnas. En kärlek som växte sig starkare efter oförglömliga resor till matförlovade länder som Italien och Australien.

FOOOD handlar om människor och mat och där vi får träffa några av Sveriges ledande kockar och matpersonligheter.  FEED ME! är ett nätverk som samlar kvinnor med passion för mat och med kommunikation och marknadsföring som yrke. CULTURE KITCHEN är ett ideellt integrationsprojekt och en mötesplats med smak av världens alla olika matkulturer. Där svenskar och nysvenskar ses och lagar mat tillsammans.

Mat är min passion. Att arbeta med mat, samla och att inspirera människor till att upptäcka allt det goda som mat medför, som gemenskap, upplevelser, inspiration och glädje, har länge bara varit en dröm. Men drömmen var så stark att den fick mig att våga ta klivet bort från livet som jurist till att helt hänge mig åt det som får mitt hjärta att banka lite extra. 

Följ min resa här på bloggen! Och du som älskar mat och marknadsföring hör av dig och bli en del av vårt nätverk FEED ME! 

Vill du veta mer? Kontakta mig på eva(at)foood.se