Frukostföresläsning:
Skapa engagerande innehåll- Dan-Marcus Pethrus

Att skapa engagerande och trovärdigt innehåll är ett måste idag för att nå igenom bruset. Konsten att skapa genuint innehåll som engagerar målgruppen är nyckeln för att nå ut och skapa en dialog.  Dan-Marcus Pethrus är kursansvarig på Berghs School of Communications kurs i Content Marketing. Tidigare har han tagit fram och arbetat med redaktionella koncept för många stora varumärken, bland annat SAS magasinet och Scandorama. På föreläsningen för FeedMe delar Dan-Marcus med sig av sina bästa tips om content marketing. 

OM DAN-MARCUS PETHRUS:
Dan-Marcus Pethrus har sin bakgrund inom tidningsbranschen och har dels varit redaktör och redaktionschef för tidningar och hemsidor som Plaza Magazine och Freeride.se och har utvecklat redaktionella koncept i en mängd olika branscher. Han brinner för att prata om och se människor utvecklas i det redaktionella hantverket. Under föreläsningen delar Dan-Marcus med sig om sina bästa tips om hur man kan använda content marketing för att bygga upp varumärken och tipsar om några redaktionella verktyg som kan används för att arbeta med kvalitativt innehåll i olika kanaler.

Vi startar med frukost och fortsätter med föredrag och samtal med Dan-Marcus Pethrus. Välkommen till en inspirerande start på dagen!

Plats:
 Food & Friends, Nybrogatan 39, Stockholm.
Tid: Fredag 19 maj kl 08:00-09.00
BokaLäs mer om hur du blir medlem här.  Medlemmar bokar genom att anmäla sig till facebook-eventet.
Pris: Ingår i medlemspriset om 200 kr per termin. I priset ingår tre föreläsningar med frukost samt möjlighet att delta på gemensamma frukostträffar. Detta år terminens första föreläsning. Läs här: Bli Medlem i FeedMe >> 

FEED ME är ett kvinnligt nätverk för dig som arbetar med PR, kommunikation, marknadsföring, innovation, varumärkesbyggande och design inom livsmedelsbranschen. FeedMe ger ett nätverk  i branschen och är en mötesplats där medlemmar kan utbyta erfarenhet och kunskap med varandra.

FEED ME arrangerar frukostträffar och andra inspirerande aktiviteter. På frukostträffarna diskuteras ett på förhand bestämt tema där vi utbyter erfarenheter,  bollar idéer och inspireras av varandra. Ibland tar vi även in intressanta föreläsare eller besöker spännande företag. Helt enkelt en energikick mitt i veckan!

Våra frukostträffar hålls i Stockholm men vi välkomnar självklart medlemmar från andra platser i Sverige. Ansök till FEED ME genom att att skicka ett mejl till eva(at)foood.se där du kort berättar vem du är och varför du vill vara med i nätverket